Εγγραφή Μέλους

ΠΡΟΝΟΜΙΑ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΕΕΕΠΦ ΠΑΤΡΑΣ

  • ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Τα μέλη της ΕΕΕΠΦ Πάτρας, έχουν το προνόμιο να παρακολουθούν ΔΩΡΕΑΝ (προγράμματα με κόστος συμμετοχής ως 10 ευρώ) ή με 50% έκπτωση (προγράμματα με κόστος συμμετοχής πάνω από 10 ευρώ) επιμορφωτικά προγράμματα, τα οποία θα διοργανώνει η εταιρεία κατά την διάρκεια του έτους. Η προσφορά δεν ισχύει για πιστοποιημένα προγράμματα.
  • ΜΑΣΚΑ-ΜΠΡΕΛΟΚ ΕΜΦΥΣΗΣΕΩΝ: Σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη μας παρέχεται δωρεάν μάσκα εμφυσήσεων, τύπου μπρελόκ σε ειδική θήκη.
  • ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Όλα τα μέλη μας θα ενημερώνονται τακτικά και εγκαίρως για όλες τις δράσεις της εταιρείας. Ως τρόπος επικοινωνίας ορίζεται το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
  • ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Τα τακτικά μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις συνελεύσεις της εταιρείας και δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
  • ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Όλα τα μέλη της εταιρείας θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια συνελεύσεων ή επιμορφωτικών προγραμμάτων. Οι επιβραβεύσεις θα αφορούν εξοπλισμό βασικής ή εξειδικευμένης υποστήριξης. Οι επιβραβεύσεις δε θα αφορούν χρηματικό ποσό.
  • ΕΓΓΡΑΦΗ: Συμπλήρωση ειδικής φόρμας και καταβολή 10 ευρώ/ετησίως. Το ποσό κατατίθεται στην τράπεζα (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  IBAN: GR88 0172 2300 0052 3008 9397 310), με ένδειξη “Μέλος Πάτρας” και το επίθετο του μέλους.

-Σε περίπτωση διατραπεζικής συναλλαγής, τα έξοδα τραπέζης (~3 ευρώ) δε θα πρέπει να επιβαρύνουν την εταιρεία. 

Συμπληρώστε τη Φόρμα Εγγραφής πατώντας ΕΔΩ
Μοιραστείτε το με του φίλους σας: