Γίνε και εσύ υποστηρικτής μας

Αξιότιμοι υποστηρικτές,
Με στόχο την άρτια εκπαίδευση σε αρχές παροχής βασικών και σωτήριων ενεργειών για τη διατήρηση ενός ανθρώπου στη ΖΩΗ, η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) ως Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, δραστηριοποιείται τα τελευταία έτη στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος. Η ΕΕΕΠΦ έχει ιδρυθεί από το 2008, έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και τοπικά παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Οι εκπαιδευτές της ΕΕΕΠΦ είναι πιστοποιημένοι ανανήπτες και εκπαιδευτές του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης. Η εταιρεία έχει ως τώρα εκπαιδεύσει χιλιάδες πολίτες σε δεξιότητες αντιμετώπισης επειγουσών καταστάσεων, όπως είναι η Καρδιοαναπνευστική Ανακοπή και η Αντιμετώπιση του Πολυτραυματία.
Τα τελευταία έτη και με πολύ κόπο, η Πάτρα απέκτησε δικό της αυτόνομο εκπαιδευτικό τμήμα διαθέτοντας τριμελή διοικούσα επιτροπή. Ο σκοπός και η φιλοσοφία μας, συνοψίζεται στο ότι η εκπαίδευση σε τέτοιου είδους θέματα, θα πρέπει να παρέχετε σε όσο το δυνατόν χαμηλά κόστη και σε υψηλά επίπεδα εκπαιδευτικής ποιότητας. Στα πλαίσια αυτά, κανείς από τους εκπαιδευτές μας δεν αμείβεται για το έργο του. Η συμμετοχή μας στην όλη προσπάθεια είναι ανιδιοτελής και εθελοντική.

Στόχος όλων εμάς, είναι να μπορούμε να προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση με χαμηλό κόστος, έτσι ώστε να μπορούν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας να γίνουν κοινωνοί γνώσεων, στάσεων και δεξιοτήτων σε θέματα που αφορούν το πολυτιμότερο αγαθό, την ΖΩΗ! Θέλουμε να τοποθετηθούν αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές σε κεντρικά σημεία και επιχειρήσεις της πόλης, όπως προβλέπεται και με ειδική νομική διάταξη του κράτους. Η εταιρεία μας προσφέρεται να εκπαιδεύσει τα παιδιά άνω των 10 ετών σε όλα τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια. Στα πλαίσια της υλοποίησης αυτής της εκπαίδευσης κάποια υλικά όπως προπλάσματα, αναλώσιμα για προπλάσματα, εκπαιδευτικό υλικό αναλώσιμα γραφικής ύλης, κρίνονται απαραίτητα και θα επιθυμούσαμε την υποστήριξη σας είτε με αγορά υλικού, εξοπλισμού ή αναλώσιμων ειδών εκπαίδευσης, είτε με εφάπαξ χορήγηση χρηματικού ποσού ή με περιοδική χορήγηση χρηματικού ποσού (π.χ. κάθε έτος). Εσείς μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο και το μέγεθος της υποστήριξης, που μπορείτε να χορηγήσετε.

Η ΕΕΕΠΦ Πάτρας & Πελοποννήσου δεσμεύεται να αναφέρει και να χρησιμοποιεί με κάθε δυνατό διαφημιστικό τρόπο τους υποστηρικτές της.

  • Αναφορά τους στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας.
  • Αναφορά των υποστηρικτών στο Newsletter το οποίο αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε όλα τα μέλη της εταιρείας.
  • Προβολή του ονόματος και λογοτύπου σας σε πανό/banner μαζί με τους άλλους υποστηρικτές, που θα τοποθετούνται σε κάθε μας εκπαίδευση-ενημέρωση.
  • Αναφορά του ονόματος και λογοτύπου σας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας (Facebook, Instagram, Tweeter).
  • Αναφορά των υποστηρικτών μας σε όλα τα δελτία τύπου και ενημερώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
  • Αναφορά του ονόματος και λογοτύπου σας σε όλα τα έντυπα φυλλάδια και αφίσες, που θα τυπώνονται.

Αισιοδοξούμε πως θα γίνεται και εσείς αρωγός στη μεγάλη αυτή προσπάθεια εκπαίδευσης όλων των συνανθρώπων μας σε θέματα προαγωγής και διατήρησης της ΖΩΗΣ!

Μοιραστείτε το με του φίλους σας: